Dr Who en Torchwood

Mevrouw Williams durft het bijna niet toe te geven maar ze is verslaafd 🙂 Ze is verslaafd aan het kijken naar series. Gelukkig deelt Meneer Williams deze verslaving en kunnen zij elkaar aankijken en dan is een blik op de mediaplayer genoeg.
Zo hebben zij de serie Torchwood helemaal bekeken.
Torchwood is een spinoff van de populaire serie Dr Who. Deze serie volgt Jack Harkness (erg smakelijk om naar te kijken), een voormalig Time agent uit de 51e eeuw. Hij reist naar het Cardiff van de 21e eeuw en wordt lid van het Torchwood Institute. Een groep opgericht door Queen Victoria die vecht tegen bovenaardse dreigingen en buitenaardse wezens.
Meneer en Mevrouw Williams houden van science fiction dus dit past helemaal in hun straatje. Hun enige kanttekening erbij is dat het wel regelmatig gay-erotic is, niet dat Mevrouw en Meneer hier wat op tegen hebben maar ze verwachten het niet in een sf-serie en het is vaak erg hilarisch.
Doordat ze Torchwood zo geweldig vonden kijken ze nu naar Dr Who. Dat is een van de langstlopende series ooit ,maar de Williams kijken vanaf 2005. Ook hier weer veel sf en sinds de aflevering van gisteravond is Jack Harkness opgedoken, uiteraard brengt hij weer de gay erotic sfeer mee wat de Willamsen gisteren weer deed schudden van het lachen.
Mevrouw Williams vindt het heerlijk deze series te kijken en tijdens het googlen kwam zij zelfs een site tegen die seriejunkies heette 🙂 De site voor de Williamsen!!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s