Blauw water

Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er opeens een ontsnapte tbs ‘er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en zenuwslopende week waarin moeder en dochter gegijzeld worden in hun eigen huis. Lisa zint op een ontsnappingspoging maar heeft weinig bewegingvrijheid. Het enige waar ze op kan rekenen is haar inlevingsvermogen, fantasie en mensenkennis maar is dat genoeg om het er levend van af te brengen?

Senta is een journaliste en met haar auto verdwaald in de mist. Ze besluit om aan te bellen bij het dijkhuisje maar er wordt niet opengedaan. Ze loopt om het huis heen en ziet tot haar schrik dat er een vrouw bedreigd wordt met een mes. Ze vlucht, maar terwijl ze op zoek gaat naar hulp overkomt haar iets vreselijks.

Gisteravond was Mevrouw Williams erg moe, veel omhanden met haar werk en thuis. Ze nam een wijs besluit en kroop op tijd in bed met Blauw water. Wat een spannend boek wat Mevrouw Williams in ruk uitlas. Ze ging weer net iets later slapen dan de bedoeling maar wel heerlijk relaxt.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s