Ongeduldig

Mevrouw Williams loopt over van de ideeen voor hun nieuwe huis en in gedachten heeft zij al 10 keer het huis ingericht en weer opnieuw ingericht. Ze wil de veranda dicht en dan een loungeset erin, nee toch niet dicht , half open en dan een grote tafel erin. Meneer Williams moet iedere keer komen kijken als Mevrouw Williams weer rondsurft op het net en de leukste ideeen opdoet, de a’s en de o’s zijn niet van de lucht en ondertussen heeft Mevrouw Williams haar eerste Tilda engel gemaakt en die zit in de kast die aangeschaft is op marktplaats die nu helemaal roomwit wordt geschilderd.

Het oude kastje van opa moet er aan geloven, ook deze wordt wit met leuke decoraties. Mevrouw Williams kan niet wachten totdat de notaris belt om te zeggen dat de overdracht is.
Meneer Williams wordt een beetje kriegel van Mevrouw Williams en maant haar dozen in te pakken, ook erg zinvol volgens hem. Uiteraard heel zinvol maar lang niet zo leuk als rondsurfen en nieuwe ideeen op doen.
Morgenmiddag moet Mevrouw Williams eerst naar het ziekenhuis voor een echo van haar schildklier en daar ziet ze erg tegen op. Het doet geen pijn maar er zit iets in Mevrouw Williams schildklier en het is goedaardig maar toch elke keer als er naar gekeken wordt twijfelt de internist altijd weer.
Als beloning gaat Mevrouw Williams morgenmiddag langs haar nieuwe huis rijden, gewoon om weer ff te genieten van hun nieuwe stekje:-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s