Harry Potter en de halfbloed prins

Gisteravond is Mevrouw Williams naar de bioscoop geweest met Meneer Williams. Al een tijd geleden kwam Harry Potter en de halfbloed prins uit en de Williamsen zijn enorme Potterfans. Nu is Mevrouw Williams niet zo dol op de bioscoop, veel mensen, veel lawaai tegenwoordig en niet altijd de beste plaatsen.

De Williamsen hadden al een aantal pogingen ondernomen om te gaan maar gisteravond lukte alles, oppas, tijd, goed in hun vel, noem maar op.

Vol verwachting zaten zij in de zaal en lieten het op zich afkomen. Mevrouw Williams kreeg gaandeweg de film het idee zich te vervelen. Was dit nu de film die alle records deed breken ? Meneer Williams leek zich opperbest te vermaken en de buurvrouw van Mevrouw Williams moest zelfs huilen toen er een belangrijk figuur uit de film overleed.

Eigenlijk vond Mevrouw Williams de film niets aan, en toen ze buiten liepen polste ze voorzichtig Meneer Williams. Meneer Williams humde een beetje en zei toen ik vond er weinig aan, het leek wel alsof ik niet goed in de film kwam. Dat vond Mevrouw Williams ook. Meneer Williams was net als Mevrouw Williams teleurgesteld maar goed optimist zoals Meneer Williams kan zijn zei hij troostend dat hij het wel ontzettend gezellig vond uit te gaan met Mevrouw Williams.
Als troost zijn de Williamsen langs hun nieuwe stek gereden, waar ze gistermiddag definitief accoord voor kregen!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s