shabby

Mevrouw Williams heeft het hele weekend geschilderd, heerlijk rondgelopen in een oude broek en oud shirt, met haar haar in een staart. Zo de hond uitgelaten en als iemand keek, riep ze uitgelaten : Ik ben aan het schilderen. Er werd dan begrijpend geknikt. Eigenlijk dacht Mevrouw Williams zou ze elke week een schilderdag moeten inlassen. Niet om het schilderen maar gewoon om de shabby look. Iedereen heeft begrip voor je als je er shabby uit ziet omdat je schildert of iets anders klusserigs doet. De jongedames Williams deden de boodschappen want mama schildert en de kleinste Williams ging de hele zaterdagmiddag spelen bij het overbuurjongetje, heerlijk zo’n schilderweekend.
Meneer Williams moest “helaas”werken waardoor Mevrouw Williams ook makkelijk met het eten kon zijn want zij was aan het schilderen. Hij maakte nog wel terloops een opmerking over haar kleding maar Mevrouw Williams riep gelijk dat ze aan het schilderen was ;-).

Vanavond zat de oudste jongedame Williams de maandag door te nemen met Mevrouw Williams en vroeg zij terloops ga jij zo eerst douchen of ik? Spijtig dacht Mevrouw Williams , morgen moet zij weer netjes aangekleed naar haar werk. Alhoewel…als Mevrouw Williams nu morgen eens met haar kleuters gaat schilderen….heerlijk houd zij haar shabby look aan en als de collega’s dan iets zeggen over haar kleding zegt ze gelijk ik ben aan het schilderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s