Zat

Mevrouw Williams is het wachten zat! Het wachten op de bank, die zo lange tijd nodig heeft voor het controleren van de gegevens. De Williamsen hadden al tegen elkaar gezegd dat kost een fortuin aan salaris binnen een bank een hypotheekaanvraag, deze duurt nu al ruim 8 weken. Mevrouw Williams wordt dan ook helemaal kriegel van de mensen die dan zeggen o mijn aanvraag was zo rond. Daar heeft Mevrouw Williams niets aan, nee het stoort Mevrouw Williams zelfs dit soort uitspraken.
Mevrouw Williams is ook het wachten op de uitspraak van de rechter zat, Mevrouw Williams vindt dat deze ongein lang genoeg heeft geduurd en wil dat er duidelijkheid komt. Gisteren zei een collega tegen Mevrouw Williams mooi makkelijk heeft die man het, geen geld betalen, niet voor zijn kinderen zorgen en maar feest vieren..jajaja als Mevrouw Williams het voor het zeggen had!!!!

Maar het allerzatste (is dat wel een nederlands woord :-)is Mevrouw Williams haar eigen gezondheid die haar nu weer in de steek laat. Nu moet Mevrouw Williams weer geopereerd worden en weer een risico lopen. De oudste jongedame Williams die het drama van vorig jaar zich nog heel goed kan heugen was helemaal van slag. “Heb je wel verteld dat je heel makkelijk dood kan gaan”? vroeg ze , Mevrouw Williams vertelde dat deze operatie simpel was, volgens de jongedame was die van vorig jaar ook een routine ingreep en ging toen ook bijna alles mis. Mevrouw Williams begrijpt de jongedame heel goed. En ze begrijpt Meneer Williams ook heel goed. Het geeft een gevoel van onmacht, maar toch zal Mevrouw Williams de gang weer moeten maken naar de ok. Gelukkig kan ze gelijk alles weer en hoeft ze maar een paar dagen te blijven tot alles goed gaat . Mevrouw Williams is al weer druk op zoek naar goede titels van boeken en films. Ze heeft december tot ideale ziektemaand bedacht en ze weet wat ze aan sinterklaas gaat vragen en de kerstman mag ook gelijk meedoen : een goede gezondheid graag en een behouden thuiskomst uit het ziekenhuis!!!

Advertenties

One thought on “Zat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s