de oorontsteking

Jongeheer Williams heeft een ooronsteking. Sinds hij op zwemles zit, heeft hij er al meerdere gehad. Mevrouw Williams heeft met de middelste Williams dit pad ook doorlopen. Het gevolg dat de jongedame maar 1 zwemdiploma heeft. Mevrouw Williams zegt altijd maar dat de jongedame Williams hier geluk mee heeft gehad dat ze tussen de ooronstekingen door nog zwemlessen kon volgen. Tot haar 11e jaar heeft Mevrouw Williams minstens  keer per jaar met haar in de uitslaapkamer gezeten omdat er iets aan haar oren gedaan moest worden. Altijd een snotverkouden meisje, altijd een ziek meisje. Het was gewoon zielig.Maar de verklaring was simpel volgens de deskundige de jongedame was te vroeg geboren en beademd en dan heb je altijd last van de luchtwegen.
MAAR..de jongeheer Williams was een zeer gezonde voldragen baby van krap 8 pond en heeft na een dag in zijn moeders armen te hebben gelegen nooit aan de beademing gelegen. Hoe zou dit nu komen dan? De deskundige heeft een nieuwe uitleg : aanleg! De deskundige heeft geinteresseerd in Mevrouw Williams haar oren gekeken en geconstateerd dat Mevrouw Williams als kind dit ook had. Dus daar ligt de oorzaak. En de jongedame Williams had dus pech want die had niet alleen aanleg maar ook nog een slechte start.

Vanmorgen stond de jongeheer op en riep paniekerig dat hij moest douchen want zijn haar plakte aan zijn oor. Het oor was doorgebroken en de rommel kwam eruit.  Zo zei hij dan kan ik ook weer naar school. De jongeheer keek Mevrouw Williams aan vroeg toen welke dag het was en welke juffrouw er was. Mevrouw Williams vertelde wie er was. De jongeheer bedacht zich toen dat de oorontsteking nog veel last gaf. Mevrouw Williams vroeg zich af of het te maken het met de juf. Vrolijk springend in zijn pyama en de bak duplo tevoorschijn haalde vertrouwde de jongeheer haar toe dat deze juf erggggggggggggggg streng was 🙂 Met een blik op de klok en haar badjas lekker om zich heen slaand zei Mevrouw Williams het is nog wel goed een dagje extra thuis 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s