Coco Chanel

Zo op het eerste oog zou men het niet denken maar Mevrouw Williams is dol op haute couture. Ze kwijlt bijna bij prachtige kleding die op het lijf gesneden is. Mevrouw Williams naait al jaren kleding, voor haarzelf en voor de dames. Nu de dames groter zijn willen ze het niet altijd meer maar soms willen ze toch nog graag iets aparts.Mevrouw Williams duikt graag haar boeken en tijdschriften in om dan onder grote stress een prachtige creatie de deur uit te zien gaan.
Vanavond was het filmavond in huize Williams en had Mevrouw Williams vanachter de naaimachine bedacht dat Coco Chanel wel goede tip was. Meneer Williams en de middelste jongedame Williams wilden dit ook wel.

Het was een geweldige keuze. De film duurde bijna drie uur maar de Williamsen hebben zich vergaapt aan de kleding. De film was realistisch romantisch maar de sfeer was erg pakkend. De dames Williams kregen gelijk weer inspiratie.
Nu is het wel zo dat de stijl van Coco niet de stijl is van Mevrouw Williams. Ze zag zich nog niet rondlopen in een mantelpakje met parels en gouden kettingen maar de mode van Coco in de eerste wereldoorlog vond Mevrouw Williams prachtig.
Morgen zit Mevrouw Williams weer achter de naaimachine, ze is bezig met een jurk en een jasje..toch nog wat Coco inspiratie.
Advertenties

One thought on “Coco Chanel

  1. Ik ben benieuwd! Wat knap dat je zoveel kleding zelf maakt.

    Als ik op de markt ben vergaap ik me altijd aan alle prachtige stoffen, maar helaas stond ik achteraan in de rij toen naaivaardigheid werd uitgedeeld. Zelfs twee cursussen naailes hebben daar niets aan kunnen veranderen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s