Het geheime leven van Meneer Williams

Op woensdag is Meneer Williams altijd thuis, hij brengt de jongeheer Williams naar school en rommelt in huis. Doet boodschappen , en kijkt zijn favoriete series. Dat is wat Mevrouw Williams weet. Gisteren was het ook woensdag en Meneer Williams bekende Mevrouw Williams gisteravond dat hij toch wel moeilijk vond dat hij niet meer op de woensdagochtend naar de oude school van de jongeheer Williams zou gaan. Op de oude school van de jongeheer Williams wordt er smorgens altijd koffie gedronken door een vaste club vrouwen. Mevrouw Williams ziet dit al 14 jaar en heeft nog nooit aangeschoven. Ze kent de vrouwen, de meeste als moeders van de kinderen uit haar klassen. En Mevrouw Williams wilde toch wat afstand bewaren.

Meneer Williams bleek elke woensdagochtend aan te schuiven en hoorde tot de vaste kliek.De vrouwen waren helemaal verdrietig dat de jongeheer Williams van school ging en dat Meneer Williams niet meer kwam koffie drinken op woensdagmorgen. Mevrouw Williams hoorde het gisteren en vond het grappig want dat had ze niet verwacht.
Vanmorgen bracht Mevrouw Williams de jongeheer zelf en werd ze door een oma die ook uit de vast groep bestond staande gehouden. De oma omhelsde Mevrouw Williams en zei haar zo te gaan missen en uiteraard Meneer Williams ook.

Mevrouw Williams vond het roerend en bedacht zich dat na 11 jaar samen , Meneer Williams haar nog steeds kon verassen.

Advertenties

3 thoughts on “Het geheime leven van Meneer Williams

  1. Haha. Leuk zo'n man he. Ik heb er ook een hoor. Zit altijd af te geven op die “mutsen” op het schoolplein, maar al die mutsen doen er een moord voor om samen met hem een pauze of anderszins wachten op zoonlief door te mogen brengen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s