de eekhoorn

In de herfst, wanneer er een grote overvloed aan voedsel is, leggen eekhoorns een voedselvoorraad aan. Ze begraven dan grote aantallen noten op verschillende plaatsen, bij voorkeur aan de voet van een boom. Zelfs wanneer ze hun voorraad onverhoopt niet terug mochten vinden, hebben ze er toch profijt van: ze zaaien in feite nieuwe bomen voor zichzelf en hun nakomelingen. Ook ander soort voorraden worden aangelegd: eekhoorns verzamelen soms paddestoelen en klemmen die in een boom om ze te drogen.

Mevrouw Williams heeft vandaag de garage opgeruimd samen met Meneer Williams en ondekt dat Meneer Williams veel van een eekhoorn weg heeft. Hij heeft heel veel gereedschap verzamelt, veel weggelegd op plekken waar hij het niet meer kon vinden en daardoor nieuw gereedschap moest kopen. Wat uiteraard handig is voor de anderen die altijd wel iets vinden.
5 hamers, in diverse kleuren, maten en vormen. Altijd handig zegt Meneer Williams vertoornd als Mevrouw Williams aangeeft misschien er een aantal aan iemand cadeau te geven. En dan heeft Mevrouw Williams het nog alleen maar over de hamers, ze kunnen in huize Williams inmiddels 10 fietsen repareren …tegelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s