Het zou toch niet waar zijn…

De operatie diende om een verdikking in de schildklier weg te nemen, die verdikking zat er al jaren en Mevrouw Williams was er al helemaal aan gewend, het werd van de zomer ineens veel dikker, ging in de weg zitten en er bleken cellen in te zitten die onrustig waren. Mevrouw Williams loopt al jaren bij de internist voor deze verdikking en geeft al jaren aan dat ze niet snapt waarom ze zoveel zwaarder is terwijl ze loopt, rent, fietst, sport , rent en gezond eet met af en toe een chocolade uitstap.

De schildklier was goed zei de internist en de bult deed niets…jaja dacht Mevrouw Williams als ze weer op de weegschaal stond en haar gewicht naar boven en beneden zag jojo-en…maar goed ze was niet de arts.
Mevrouw Williams is eigenlijk wel erg fit na de operatie en er komt zoveel uit haar handen, ook lijkt er een soort mist te zijn opgetrokken in haar hoofd en …de spierpijn in haar hele lijf is al dagen weg…

Vanmorgen keek zij in de spiegel en leek het net of er toch aardig wat minder Mevrouw Williams haar aankeek..voorzichtig gaf zij dit aan Meneer Williams aan die het gelijk bevestigde. Hij had al een paar keer gekeken en gedacht het lijkt wel of ze wat minder wordt. De oudste jongedame kwam vanmiddag lunchen en keek Mevrouw Williams peinzend aan , mama het lijkt wel alsof je gewicht hebt verloren, maar anders dan anders (..was vaag…maar toch). Het zou toch niet waar zijn, dat de schildklier toch altijd last had gehad van de verdikking….en dat ie het daarom maar op een laag pitje deed…Mevrouw Williams hoopt het wel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s