Kerstgala

In de rij van kerstdingen, hoort al een paar jaar het kerstgala, voor de oudste jongedame. Maar  sinds september danst de andere jongedame bij de plaatselijke dansschool. Ze leert daar allerlei dansen, zoals de wals, quick-step, mambo en noem maar op. Een aantal weken terug kwam ze stralend vertellen dat ze een kerstgala had. Dan moet je natuurlijk een mooie jurk aan riep Mevrouw Williams gelijk. Nu is de middelste jongedame altijd van het schikken en zei dat ze wel een jurk van haar zus aan deed. Uiteraard verwierp Mevrouw Williams dit gelijk. De dames verschillen zowel innerlijk als uiterlijk dag en nacht en Mevrouw Williams begreep gelijk dat de middelste jongedame een heel ander jurkje zou dragen als de oudste die robe’s naar het bal ging.
De hele dag had ze gisteren al zorgelijk naar buiten gekeken en meerdere malen met Meneer Williams gebeld of hij haar wel weg kon brengen. Maar Meneer Williams zat vast, gelukkig sprong de vader van Meneer Williams in en bracht het meisje (weet je nog dat ze zo’n klein ding was toen ze hier voor het eerst kwam?) naar haar bal. In een prachtige strapless jurk met ballonrokje, op hoge hakken heeft ze de hele avond gedanst. Toen de Williamsen haar kwamen ophalen was ze kapot en stralend.

Volgende maand wordt ze 14, dat kleine ding van 48 cm en amper 5 pond en veel te vroeg geboren. Nu straalt ze met haar ruim 172 en schoenmaat 42 op de dansvloer!

2 thoughts on “Kerstgala

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s