Commentaar

Mevrouw Williams leest graag het nieuws op het internet. Up tot date nieuws, soms leuke wetenswaardigheden. Wat Mevrouw Williams zo verbaasd is al het commentaar op het nieuws. Zo was gisteren Gordon op tv, in een programma de 24 uur van…Mevrouw Williams vindt Gordon , Gordon en heeft niet naar het programma gekeken. Vandaag zag Mevrouw Williams een berichtje dat het programma op televisie was geweest, en dan mag je er commentaar op leveren. Het commentaar is dan ook niet van de lucht, Gordon wordt op allerlei manieren de grond ingetrapt, er wordt naar zijn levenstijl gekeken en alles wordt erbij gehaald.
Toch was er een commentaar wat mij opviel :Het valt me op dat er toch nog veel mensen zijn die ondanks dat ze een hekel hebben aan Gordon alsnog dit artikel gaan lezen en alsnog moeite nemen om (vooral negatief) te reageren hier. Hoezo met modder/stront gooien? Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf!

Kijk dat vond Mevrouw Williams eens een goed commentaar! Dat gezeur altijd bij die artikelen, het is gewoon weer lucht geven aan je eigen frustraties lijkt het wel. Typisch een maatschappijverschijnsel vind Mevrouw Williams dat!
Mevrouw Williams heeft ook commentaar maar een hele ouderwetse, er had vanmorgen een hond voor de deur gepoept, en ze stapte erin. Daar had Mevrouw Williams vals en onvervalst commentaar op 🙂

Advertenties

2 thoughts on “Commentaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s