Wii

Bij de Williamsen thuis hebben ze al een hele lang tijd een Wii. In den beginne speelde Mevrouw Williams hier ook regelmatig mee, en ze kreeg zelfs het balancebord cadeau. Het balancebord is leuk voor de yoga oefeningen, maar ook hardlopen kan er met de Wii.

Vanmorgen bedacht Mevrouw Williams dat het nu makkelijker ging het ‘spelen”op de Wii, de woonkamer en de eetkamer zijn gescheiden dus ze kan rustig zich uitleven zonder dat de hele familie meekijkt(die trouwens op school zaten). Het balancebord liet Mevrouw Williams een fittest doen en deed haar bijna een hartaanval bezorgen over haar bmi, Mevrouw Williams had al bijna een jaar niet meer op de weegschaal gestaan en dat was te merken. De Wii was onverbiddelijk , Mevrouw Williams zat in de rode cijfers. Met haar fitleeftijd van 60 (heel ernstig…) en een bmi van…veels te hoog was Mevrouw Williams wel geschrokken. Daar moest wat aan gedaan worden!
Eerst yoga en muscle workout, toen een stuk rennen en nog een partijtje tennis tegen lucy en lucas die uiteraard vals speelde šŸ™‚ en Mevrouw Williams dik lieten gras bijten.

Toen ze het programma afsloot gaf haar Wii coach haar nog nog een goede raad mee : elke dag op de Wii zou haar conditie verbeteren šŸ™‚
Dat probeert Mevrouw Williams dan maar op te volgen!

2 thoughts on “Wii

 1. Ik wens je veel succes.
  Ik probeer zo vaak mogelijk te steppen en het hoepelen gaat ook steeds beter.
  Er zijn echter een paar yoga oefeningen die ik nooit zal leren.
  Veel plezier
  Groetjes Marion

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s