jongensmoeder

Mevrouw Williams heeft bewondering voor de jongensmoeders. Mevrouw Williams is echt een meisjesmoeder, het getut, het rustige , maar ook het gekift. Mevrouw Williams houdt niet van het lawaaige, schreeuwerige wat jongens (en mannen meebrengen). Doodmoe wordt ze van de eeuwige strijd, hee ik ben beter nee ik ben nog veel beter, ik zal jou eens laten zien wie er beter is!
Nu is de jongeheer Williams als hij alleen is een doodgoeie jongen, een vreselijk lief kind maar wel druk. Altijd bedrijvigheid rondom hem heen. Als Mevrouw Williams echt wil relaxen dan is de jongeheer Williams op school, bij een vriendje of in bed. Het zegt niets hoeveel ze van hem houdt, het zegt meer over haarzelf en de rust die ze op prijs stelt. Meneer Willams komt ook uit een jongensgezin, Mevrouw Williams heeft gezien tot hoeveel ellende dat kan leiden zoveel mannen in een hok ;-(.
In dit gezin is jongeheer Williams een goede tegenhanger met zoveel vrouwelijkheid en dat is erg fijn maar Mevrouw Williams benijdt ze niet ,de jongensmoeders.
Advertenties

6 thoughts on “jongensmoeder

 1. Ach weet je, mijn eigen zoon is goed te pruimen hoor, maar als hij jarig is ben ik altijd blij dat er grote indoorspeeltuinen bestaan en ik niet met 7 stuiterballen in huis zit. En mijn dochter is ook heel lief, maar als ik er daar een kwartetje van zou hebben, met het gekonkel, het gechiechel, en het steikume gefluister zou ik daar denk ik ook gek van worden.
  Toch wel grappig om te zien hoe je jongens/meisjes kenmerken zo goed kunt herkennen. Vooral als ze zich tussen vriend(innet)jes van het zelfde geslacht begeven…

  Like

 2. hallo mevrouw Willems
  Leuk stukje heeft u geschreven
  over uw jongens, erg herkenbaar allemaal.
  zou u aub mijn foto's even van uw blog
  willen halen de collage foto van mijn serviesgoed,
  daar zit ook mijn profielfoto bij
  rechts in de hoek
  alvast bedankt, vriendelijke groetjes manja
  ps uw profielfoto, de witte schaal staat hier in de kamer met een plantje erin
  groetjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s