Vakantie

Mevrouw Williams gaat op vakantie, niet zo ver maar het is een start. Mevrouw Williams is namelijk geen vakantiemens. Niet dat ze het niet leuk vindt om andere plaatsen te zien, helemaal niet. In gedachten heeft Mevrouw Williams al de hele wereld rondgereisd met haar rugzak (die ze niet heeft) op haar rug. Gebruind en sportief trok ze alle landen door en overal was het leuk en gezellig.
Maar Mevrouw Williams heeft een grote vijand als het gaat om op vakantie te gaan en dat is zij zelf. Ze is bang dat ze van alles vergeet, en dat het niet goed en daarin kan ze vreselijk stressen dat haar huisgenoten al zeggen laat maar zitten die vakantie!
Meneer Williams is daarin veel relaxter en dat benijdt Mevrouw Williams maar het is de aard van het beestje dacht Mevrouw Williams.
Na de laatste operatie, had Mevrouw Williams weer veel tijd om te overdenken en bedacht ze dat als ze niet weer probeerde ze het ook niet kon ervaren.

Dus boekte ze een vakantie naar Oostenrijk tot grote vreugde van Meneer Williams en de kinderen. Een week later vertelde een collega over een leuk vakantiepark net over de grens. Mevrouw Williams heeft gelijk geboekt en probeert relaxt te denken.
Soms helpt het goed in en uit te ademen maar wat de doorslag gaf is een goede vriend van Mevrouw Williams. Hij is een “coole” man die alles fluitend doet, zaken opzetten, kinderen opvoeden, noem het maar op. Vorige week ging de man op vakantie en zijn vriendin vertelde dat hij zo gestresst was. Mevrouw Williams was helemaal verbaasd , deze coole man die alles fluitend doet gestresst???? Ja vertrouwde de vriendin haar toe hij is ook een coole man alleen met vakanties niet, hij is bang dat hij van alles vergeet, maar als we er zijn is alle stress weg!

Mevrouw Williams is een coole Mevrouw, met vakantiestress dat kan 🙂

Advertenties

6 thoughts on “Vakantie

  1. IK herken het stiekum ook wel een beetje hoor… ben ook niet zo'n vakantietijger…

    Heel veel plezier, hoop dat het je bevalt! (En anders doe je het toch gewoon niet meer?! Het hoeft niet hoor!!)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s