Feest

Zondag start het grote verjaardagsfeest van de dan bijna 7 jarige jongeheer Williams. De aftrap wordt gegeven door de koffievisite, gevolgd door een goede pot verjaardagsvisite smiddags.

Maandag gaat het in de verlenging door op zijn echte verjaardag , met nog een tienminutengesprek op zijn verjaardag voor de onvermoeibare ouders van de jongeheer Williams.
De traktatie word dit jaar geheel verzorgd door de ouders van de jongeheer Williams die stad en land hebben afgezocht voor het juiste potlood met de juiste gum en het juiste verantwoorde stukje snoep wat in een uiteraard zelfgemaakt tasje gaat (waar er “maar”25 van moesten worden gemaakt). Het personeel van de school wordt uiteraard getrakteerd op een zeer verantwoorde traktatie die ook weer door de onvermoeibare ouders in elkaar wordt gedraaid.
Woensdag barst het feest pas echt los met 7 andere jongens in de bowlinghal waar er een heus bowlingfeest wordt gegeven voor de jongeheer Williams.
Donderdag komt er een dweilploeg de ouders van de jongeheer Williams de Williamsen opvegen en naar een kuuroord brengen om aan te sterken voor volgend jaar!

Lang leve de jongeheer Williams!

Advertenties

5 thoughts on “Feest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s