Nog 1 ochtend

Nog maar 1 ochtend hoeft Mevrouw Williams samen te werken met haar invalster. Haar invalster die geen afscheid kan nemen van de werkplek en daarom alles maar dan ook alles in de strijd heeft geworpen.
Sinds haar jeugd heeft Mevrouw Williams niet zulke valse acties gezien. In het begin dacht Mevrouw Williams dat ze het zich verbeelde en belde een andere collega die toch heel goed kon nuanceren. Die moest vreselijk lachen en zei dat er weinig aan te nuanceren viel.

Gisterochtend heeft de invalster het zelfs met tranen geprobeerd bij Mevrouw Williams. Maar als Mevrouw Williams ergens ongevoelig voor is , is het voor krokodilletranen (eigen schuld ook nog, had ze mevrouw Williams Krokodillen samenleesproject maar niet in de hoek moeten gooien ).
Gelukkig is de leidinggevende van Mevrouw Williams blij dat ze weer op haar eigen plek zit en heeft die geen moeite met afscheid nemen van de invalster.

Ze komt nog 1 ochtend terug om afscheid te nemen, sentimentele onzin volgens Meneer Williams, Mevrouw Williams vindt het prima, de klas is weer haar terrein 🙂

Advertenties

4 thoughts on “Nog 1 ochtend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s