Vrouwen onderling

Al is Mevrouw Williams een vrouw sinds 43 jaar en 4 maanden en 8 dagen 🙂 ze begrijpt soms andere vrouwen niet helemaal. Sinds Mevrouw Williams helemaal opgeknapt is zakt haar gewicht langzaam gestaag naar beneden. Zo trok Mevrouw Williams 2 weken terug helemaal trots een maat kleinere spijkerbroek aan. Mevrouw Williams draagt weer hippe oorbellen en hippe kleren. Vooral op het schoenenvlak mag Mevrouw Williams zich graag uitleven.
Nu hoeft Mevrouw Williams niet elke dag van haar collega’s o en a te horen over zichzelf maar vandaag had een collega een supersimpel zwart jurkje aan met een zwarte legging. Een andere collega zat naast haar en zei ineens wat leuk zeg die zwarte legging. Er volgde een verhandeling over de legging en Mevrouw Williams was heel verbaasd. Die zwarte legging was een zwarte legging niets bijzonders, en de legging werd verheerlijkt alsof de collega in kwestie een Dior pak droeg regelrecht uit de collectie van 2011. Toen de legging collega weg liep verzuchtte de andere collega wat staat haar dat toch goed. Mevrouw Williams vroeg hardop af of het de legging was. De collega keek Mevrouw Williams gepikeerd aan, uiteraard de legging. De collega gaf toen aan dat de leggingcollega erg aardig was en zo kundig. Aha dacht Mevrouw Williams dus het is niet de legging maar de collega die wordt geprezen.
Handig, dus als een vrouw zegt ik vind je oorbellen enig terwijl ze 13 in een dozijn zijn dan weet Mevrouw Williams het nu, dan zijn het haar andere kwaliteiten die worden geprezen 🙂

Advertenties

3 thoughts on “Vrouwen onderling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s