Kleur bekennen

Het nieuwe huis van de Williamsen was tijdens de koop van boven tot onder in mokkakleuren geschilderd. Een onbestendigde poepkleur noemde Meneer Williams het steeds als mensen naar de kleuren vroegen. Nu zijn de Williamsen dol op kleur maar moeten zich altijd inhouden. In hun eerste huis was de badkamer yogiroze (was foutje, maar de Williamsen hadden geen zin meer om het over te schilderen), de slaapkamer zag er uit als een soort italiaanse kamer uit de tijd van de Borgia’s, en de keuken was blauw. Toen zij na 4 jaar dit kleurenpalet verlieten schilderen zij hun  nieuwe huis helemaal wit.Heerlijk rustig aan de ogen maar de Williamsen bleken toch meer kleurrijkere types te zijn dan ze dachten en langzaam sloop er een knalpaarse muur in de woonkamer in.
Het huis daarna kreeg heel iets meer kleur, maar eindige ook met een zilveren muur in de woonkamer.
Dit huis is (lees was) nog erg rustig maar het kriebelde toch weer bij de Williamsen en gisteren lieten zij zich verleiden voor de slaapkamer boven door de kleur theater van Histor. Mevrouw Williams begon vanmorgen te schilderen en toen Meneer Williams kwam kijken viel er gelijk een franse zin bij Mevrouw Willams uit de mond “Bonjour Monsieur, vous avez welkom (wist ze dus het franse woord niet zo snel voor) dans le theatere de l’armour”.
Het is een prachtige kleur maar Mevrouw Williams denkt toch dat de voorvaderen van de Williamsen ergens in een bepaalde sector hebben gewerkt 😉

Kunstenstaars wellicht…

Advertenties

4 thoughts on “Kleur bekennen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s