Sneller kloppend hart

Vroeger toen Mevrouw Williams nog een jongedame was, klopte haar hart altijd sneller van Rob Lowe. Mevrouw Williams verslond zijn films, en Rob Lowe deed Mevrouw Williams dromen . Voor een meisje van 16 leek Mevrouw Williams dat ook niet gek. Pubermeisjes hebben vaak een idool waarom zou Mevrouw Williams daar een uitzondering op zijn?
Als Mevrouw Williams tegenwoordig Rob Lowe ziet, dan vind ze hem nog leuk om te zien maar haar hart klopt niet meer zo snel als vroeger.

Enkele maanden geleden attenteerde een vriendin haar op een serie. Vampire diaries, leuk serie zei de vriendin en die ene broer Damon Salvatore die moet jij zien. Mevrouw Williams moest lachen en de vriendin zei jij hield vroeger toch ook zo van Rob Lowe net als ik. Uiteraard wuifde Mevrouw Williams deze idolate adoratie voor Rob Lowe weg als een jeugdig iets.

Het is nu enkele maanden later en Mevrouw Williams haar hart slaat iets sneller als Damon Salvatore in beeld komt in de serie :-). Geen Rob Lowe adoratie hoor, maar toch..toen Damon enkele weken terug bijna naakt verscheen in beeld smsde Mevrouw Williams gauw haar vriendin dat hij dus halfnaakt in beeld verscheen, waarop de vriendin enthousiast terugsmsde dat hij toch wel een heel hoog  Rob Lowe gehalte had .

Ook op je 43e kan je dus een sneller kloppend hart hebben van een tvster bedacht Mevrouw Williams.
Ooit zei een vriendin ach het houd mij van de straat en ik doe er niemand kwaad mee en dat houd Mevrouw Williams in haar achterhoofd.

p.s net weer een nieuwe aflevering binnengehaald van vampire diaries mijn weekend kan niet stuk!

Advertenties

One thought on “Sneller kloppend hart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s