Rust

Mevrouw Williams is niet naar het feestgedruis gegaan toen de club van haar stad de beker won, ze is niet naar Koninginnedag gegaan, ze heeft heerlijk thuis genoten van de rust. Ook is ze niet naar de bevrijdingsfeesten geweest. Ze heeft enorm genoten van veel rust. De jongedames hebben zich wel in het feestgedruis gestort en genieten er met volle teugen van. De jongeheer speelt graag met zijn overbuurjongen over en weer zodat de moeders afwisselend lekker het huis voor zichzelf hebben.

Toch belde er vandaag een vriendin om met een licht verwijtende toon te vragen waar Mevrouw Williams was tijdens al deze feesten. Mevrouw Williams gaf toe dat ze heerlijk genoot van de rust in de vakantie.De vriendin vond dat moeilijk te begrijpen.
Mevrouw Williams is dit jaar 19 jaar moeder, ze heeft heel veel vakanties afgepeigerd gelegen omdat de kinderen de hele dag thuis waren en dat er van alles gedaan moest worden. Sinds een klein jaartje is dit veranderd. De jongedames zijn groot, en de ene is het huis uit en de andere moet Mevrouw Williams afremmen want anders is ze de hele dag de hort op.
Mevrouw Williams merkt dat ze weer aan veel hobbies toekomt die ze jaren geleden had maar door het drukke gezinsleven liet liggen. Heerlijk een boek lezen, en er in blijven hangen zalig. Patchworken, maar ook lekker met vriendinnen weg zonder te denken aan alles wat nog moet of niet moet maar in het hoofd van Mevrouw Williams nog moet. Uitslapen …zalig ;-).
Mevrouw Williams vindt het heerlijk niet zo veel meer te moeten, ze heeft ook niet de indruk dat haar kinderen tekort komen en zelf ook niet.
Mevrouw Williams is geen huismus maar doet nieuwe energie op na al deze jaren. Dit is wel een leuke voor de vriendinnen die Mevrouw Williams zielig vinden 😉

5 thoughts on “Rust

  1. Ik werd hier naar toe gelokt door de titel 'rust', en wat een heerlijke post! Fijn om te kiezen voor rust, in plaats van al dat gedoe. Een een fijne belofte voor mijn toekomst, als ik negentien jaar moeder ben.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s