Jack de Vries

Tot voor 2 weken terug had Mevrouw Williams nauwelijks van Jack de Vries gehoord maar sinds bekend is geworden dat hij vreemd gaat met een collega is Jack de Vries dagelijks nieuws.
Alle media storten zich op Jack de Vries want o lala hij is vreemd gegaan met een collega. Was op zich geen punt als hij het maar had gemeld want nu was hij chantabel. Chantabel..Mevrouw Williams vroeg zich af wie Jack de Vries dan ging chanteren, zijn vrouw was al op de hoogte, die had hem er al uit gebonjourd. Nee het ging om bepaalde zaken die hij wist. Mevrouw Williams bedacht zich al dat als de Eskimo’s nu het land wilden binnen vallen ze nu de kans hadden. Jack de Vries is namelijk chantabel!

Vanmorgen opende de lokale krant met een onderzoek van een psychologe dat er toch wel heel veel mannen vreemd gingen in de eerste 7 jaar van hun relatie, dus Jack de Vries was geen uitzondering. Er volgde een verhandeling over de mannelijke natuur. Mevrouw Williams bedacht zich dat als veel mannen dit deden er toch ook veel vrouwen waren die hier aan meewerkten en die waren vast ook niet allemaal vrijgezel.
Inmiddels is Jack de Vries ontslagen…dat vond Mevrouw Williams niet terecht. Zijn functioneren is nergens in gevaar gekomen, hij heeft ook nergens geblunderd op de werkvloer, hij heeft geblunderd in zijn persoonlijke leven. Het zal toch een enorme drukte worden bij CWI als alle mensen die vreemd zijn gegaan met een collega maar ontslagen worden. Mevrouw Williams kan zo een aantal collega’s opnoemen die dit deden of doen. Nu Mevrouw Williams eens goed nadenkt had niet laatst haar hoogste directeur ontslag genomen omdat hij niet meer met het bestuur overweg kon of was dat omdat hij een aantal vrouwelijke directrices had uitgeprobeerd, nauw mee samen had gewerkt….

Ooit schreef Heere Heeresma ; Wie zich met het personeel afgeeft zal door het personeel ten onder gaan!
Ken uw klassiekers zou Mevrouw Williams deze mannen mee willen geven 🙂

Advertenties

4 thoughts on “Jack de Vries

  1. Het lijkt verdorie de joe es of ee wel met die president die iets met een sigaar en een meissie had gerommeld en opeens geen goed politicus meer zou zijn?!

    (Niet dat ik het zou waarderen als pappalien dat deed, maar denk niet dat zijn werkgever er wakker van ligt)

    Like

  2. Gisteren las ik een interessante analyse: hij was de spindoctor die het voor elkaar kreeg dat Wouter Bos als draaikont bekend stond. Dat stigma is hij nooit mer kwijtgeraakt. Dat hij nu ontslagen wordt om zo'n stomme affaire zijn eigenlijk de klappen die hij als spindoctor had moeten krijgen. Ik vind daar wel iets in zitten. Het was een beetje een gladde, ongrijpbare man omdat hij achter Balkenende wegschool. Balkenende voerde uit wat hij had bedacht. Maar nu was hij in eens wel te grijpen, dus…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s