ikea troostvoer

Mevrouw Williams is gisterochtend gevallen, gewoon op straat toen zij de jongeheer Williams naar school had gebracht. Het was een kleine blackout. Een pijnlijke knie, arm en hand en Mevrouw Williams was eigenlijk helemaal verbaasd. Na alle gladheid te hebben overleefd viel ze zomaar nu.
Thuisgekomen brulde Mevrouw Williams er maar eens goed op los, dan kan nog wel eens helpen in een dergelijke situatie en de troostende woorden van haar moeder hielpen na 43 jaar nog steeds beter dan een pleister of een koekje.
De val hield haar eigenlijk wel bezig en de ochtend werd gevuld door een bezorgde lieve vriendin en de middag door een dito collega.
In de middag werd de spierpijn heftiger en was Mevrouw Williams blij dat ze een afspraak bij de fysiotherapeute had staan.
Het verhaal van de val kwam ter sprake en de fysiotherapeute was erg bezorgd. En terecht vond ook Mevrouw Williams want een blackout zomaar op een ochtend is natuurlijk geen gewoon verschijnsel.

De bloeddruk maar eens controleren nadat alle reflexen en botjes en spieren nog op een eigen vaste plaats zaten. De bloeddruk was niet goed, de onderdruk was met 90 erg aan de hoge kant. Uiteraard schrokken zowel de fysiotherapeute als Mevrouw Williams hiervan.
Mevrouw Williams heeft op dit moment heel veel stress, haar werk, haar vreselijke schoonfamilies (de ex en de gewone) die de Williamsen het leven graag zuur maken, bezorgdheid om de moeder van Mevrouw Williams die met een torenhoge bloeddruk thuis zit. De oudste jongedame die ineens zich enorm is gaan afzetten tegen Mevrouw Williams.
Stress is my middelname maakte Mevrouw Williams als grapje maar uit haar studie weet Mevrouw Williams dat langdurige stress kan zorgen voor hele zware schade aan het lichaam.
Gelukkig haalde Meneer Williams haar op na de fysiotherapeute en luisterde naar alle stresspunten en onderwijl navigeerde hij de auto naar de ikea.
Bij de ikea hebben de Williamsen heerlijk allerlei leuke hutsels en frutsels gekocht en was het gemoed van Mevrouw Williams minder bezwaard toen ze thuis kwam.
Het voelde aan als een lekker stukje chocolade eten 😉

5 thoughts on “ikea troostvoer

  1. Ik ben blij dat er een goede remedie is gevonden! Beter nog dan chocola… ik zal het onthouden (-;

    Maar ondertussen begrijp ik dat het eigenlijk helemaal niet zo lekker met je gaat, alles bij elkaar. Sterkte!

    Like

  2. He mevrouw Williams, wat naar zeg. Ik hoop dat heel veel stresssituaties snel uit je leven zullen verdwijnen en, als dat niet lukt wat waarschijnlijk ook wel waarschijnlijk is, dat je dan een manier vind om er goed mee om te gaan. Pas goed op jezelf hoor! Enne, sterkte.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s