Mooi weer

Wat een zonlicht ineens, waren in de winter de bergschoenen Mevrouw Williams haar trouwe begeleiders naar buiten, zijn die ingeruild voor de zonnebril. Zonder zonnebril komt Mevrouw Williams niet de deur uit.
Gelukkig is ze een stuk opgeknapt, bloeddruk is gezakt, besluiten genomen die rust geven.
Mevrouw Williams heeft aardige zelfkennis maar toch stapt ze iedere keer in haar eigen valkuil. Veel te veel doen in een veel te korte tijd waardoor ze enorm overbelast wordt.
Mevrouw Williams vindt zichzelf al zo rustig geworden in vergelijking met 10 of 20 jaar geleden. Het voorbeeld loopt nu bij haar in huis rond want de jongedame Williams kent hetzelfde patroon als haar moeder.

Soms moet Mevrouw Williams echt op de rem trappen bij de jongedame Williams die dan eerst protesteert, en dan doodmoe in bed valt en zo een hele dag slaapt, om daarna gewoon weer verder te gaan in het ritme van de dagen ervoor!
Toch heeft de jongedame een aantal voordelen die Mevrouw Williams niet had/heeft, ze heeft praktisch nooit hoofdpijn en totaal geen last van haar ongesteldheden. Ze kan zomaar wakker worden en ongesteld zijn, ondanks dat Mevrouw Williams er geen last meer van heeft kan ze er plaatsvervangend jaloers op zijn .
En nog iets waar Mevrouw Williams stik jaloers op is, ze kan de hele dag lekker aan het water liggen, en totaal geen last hebben van een verbrande huid (uiteraard ook door factor 50) maar zich nog kiplekker voelen, geen hoofdpijn of misselijkheid.

Maar het is mooi weer en Mevrouw Williams woont in een heerlijk huis met veel schuilplekken voor het te warme weer, en ze heeft ervan geleerd, middags binnen blijven dan voelt ze zich stukken beter.

Advertenties

One thought on “Mooi weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s