Zooltjes

Een pijnlijke voet plaagde Mevrouw Williams al een tijdje, het was een zeurend gevoel onder haar voet en als ze veel deed werd het alleen maar erger. Na haar gebruikelijke voor haar uitschuif tijd, en alle smoezen opgebruikt te hebben tegen zichzelf en haar omgeving, ging ze toch maar naar de podotherapeut. De goede man legde letterlijk en figuurlijk zijn vinger op de zere plek en vertelde Mevrouw Williams een ontsteking te hebben onderin haar middenvoet. Veel rust zei de man waarschuwend, ja knikken en nee doen schijnt erg onderwijseigen te zijn dus Mevrouw Williams hobbelde vrolijk door.
De podothereapeut ging ook zooltjes voor Mevrouw Williams maken, die gelijk visioenen kreeg van enge schoenen waar ze op moest lopen. Volgens de man was dat achterhaald, tegenwoordig pasten ze in elke schoen…..
Maar Mevrouw Williams die overal in de breedte is en graag op grote voet leeft heeft wel een smal voetje en koopt  smalle schoenen met mooie hakken. Een klein hakje zei de podotherapeut (argg dacht Mevrouw Williams zie je wel :-).

Afgelopen woensdag heeft de podotherapeut de zooltjes  in de schoenen van Mevrouw Williams gelegd, de voet doet nu veel minder pijn alleen het vel is wel van de hak van voet van Mevrouw Williams af.
Vanmorgen kwam ze thuis met een witte broek onder het bloed van haar enkel want de zooltjes maken Mevrouw Williams haar schoenen tot martelwerktuigen. Ze loopt alsof ze manke nelis is.
In de gang liggen nu de zooltjes, te wachten op aangepaste schoenen en bij die gedachte aan aangepaste schoenen is het ook ja knikken en nee doen!

Advertenties

4 thoughts on “Zooltjes

  1. Ik heb sinds kort ook zooltjes. Ze passen helaas lang niet in alle schoenen die ik heb, dus ik loop veel op laarzen de laatste tijd. En ik ben een hakkenliefhebster, maar dat gaat nu gewoon even niet. Ze werken wel heel goed bij mij gelukkig.
    Maar goed, in sommige schoenen zit ik ook wel heel erg strak nu. 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s