Vaderdag

Mevrouw Williams heeft niets met vaderdag. Het zal wel te maken hebben met het feit dat Mevrouw Williams geen vader heeft.
Maar gelukkig hebben de kinderen Williams heel veel met hun (stief) vader. Vandaag werd hij uitgebreid verwend, een geverfde kei voor een kei van een vader met een heel mooi gedichtje, een donald duck kampeeruitgave omdat hij een weekend met de jongeheer Williams en andere mannen gaat kamperen. Het hier in huis geroemde “mannenuitje”;-). En van de jongedame en de schoonzoon koffie voor de dolce gusto, een fles van zijn favoriete drank en een pakje sigaretten 😉 wat een feest!
Een uitgebreid ontbijt op bed werd helaas verstoord door de hond die blijkbaar bedacht dat de zondagochtend een uitgelezen ochtend was om ziek te worden ;-( . Waarop de verwende vader gelijk riep dat het vaderdag was….
Eigenlijk was het een superrelaxte dag met een wandeling, veel lachen en heerlijk eten.
Dit  ter voorbereiding op een hele drukke week met veel spannende en ook moeilijke momenten. Zo aan het einde van het schooljaar staan de dagen vol van afscheid nemen. Mevrouw Williams zal blij zijn als ze vrijdag weer aan haar eigen tafel kan aanschuiven, zoveel afscheidsetentjes en lunches heeft ze deze week.
Over 2 weken neemt ze ook afscheid van haar klas en haar school en Mevrouw Williams heeft zo’n hekel aan afscheid nemen. Het liefst gaat ze weg en zwaait nog een keer achterom, maar zo werkt het niet heeft ze al wel door.

Mevrouw Williams gaat zich vast voorbereiden op de dozen chocolade en doucheschuim , die ze standaard ter afscheid krijgt.

Advertenties

4 thoughts on “Vaderdag

  1. Leuk hoe “de juf” dat beschrijft, dat afscheid nemen.

    Hier voel ik me als ouder verplicht om wel een of ander ding (tekening, chocola) te geven aan de juf, maar de kinderen zien haar gewoon volgend jaar weer op het schoolplein en in de gangen, al staat er een ander voor de klas..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s