Vocht

Mevrouw Williams zit met haar benen omhoog, sinds vanmiddag heeft het vocht genadeloos toegeslagen en is Mevrouw Williams veranderd in een waggelend eendje met olifantenbenen en voeten.
Het ging dagenlang goed, ze had al wel gemerkt dat het vocht behoorlijk aanzette want smorgens gleed zij haar kleren in met alle gemak van de wereld om avonds het uit te trekken al dan niet met het gevaar dat het zou scheuren. Haar buik begon met opzetten, dit is al sinds de operatie zo en somber keek Mevrouw Williams er vanmorgen naar. Toch had dit later op de dag een andere oorzaak want Mevrouw Williams kreeg er een blaasontsteking bij. Gelukkig is Mevrouw Williams een geroutineerde op het gebied van de blaasontsteking dus de antibioticakuur lag al klaar. Daarna begon het grote vocht in de benen!

Morgen is de jongheer Williams vrij en word er een super warme dag voorspeld. Benen hoog, water en thee bij de hand en niet te veel doen staat er op het programma.

2 thoughts on “Vocht

  1. Ja, als zuster zijnde kan ik het niet laten wat tips te geven… heb je geen plastabletten van je huisarts gekregen, als dit zo'n veelvoorkomend probleem is?

    Anders een tip: Solidago van Vogel.

    Beterschap iig, balen voor je 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s