Wennen aan vakantie

Mevrouw Williams lijkt wel een verwende puber, ze hangt over de bank heen, valt dan weer  in slaap, moppert op de kinderen die gewoon lief zijn en eet zomaar midden op de dag borrelnootjes.
Ze is al wel 10 keer naar haar werkkamer gelopen voor iets leuks wat ze zich had voorgenomen te doen als ze vakantie had! Die magische woorden riep Mevrouw Williams iedere drukke dag als er weer iets leuks op haar pad kwam dat ze daar wel aan toe kwam ..als ze vakantie had!.

Nu heeft ze vakantie en is alles stom (alsof ze haar eigen dochters hoort ;-). Maar Mevrouw Williams weet het wel, ze moet wennen aan de vakantie, iedere jaar heeft ze dit probleem. Dan werkt ze tot de laatste week nog even heel hard want het is bijna vakantie..en dan komt de rust.
Gelukkig kennen haar collega’s dit probleem ook, de eerste week komen er nog onrustige mailtjes over hoe en wat en worden er nog snel agenda’s getrokken voor nieuwe vergaderingen. Vliegen nieuwe jaarplanningen over en weer en moet er nog snel een methode bekeken worden. De tweede week is het ineens stil, dan heeft iedereen zijn draai gevonden…vakantie!
Om vervolgens mopperend na 6 weken te klagen dat het toch wel erg moeilijk op gang te komen is ;-))))

Advertenties

3 thoughts on “Wennen aan vakantie

  1. Heel herkenbaar…
    Ik wil altijd van alles doen in mijn vakantie aan achterstallige dingen, creatieve ideeën. En uiteindelijk moet ik dat nog steeds doen aan het eind van mijn vakantie…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s