100% verdriet

Mevrouw Williams heeft 100% verdriet om de oudste jongedame Williams. Afgelopen vrijdag is deze in een soort psychose beland. Hoe het is gekomen blijkt zoveel redenen te hebben maar de oudste jongedame is helemaal in de war. Ze krijgt nu hele zware medicatie en mag niet alleen gelaten worden.
Mevrouw Williams is zo verdrietig, en praat heel opbeurend maar het liefst zou ze in een hoek willen gaan liggen huilen zoveel verdriet voelt ze voor haar mooie veel te intelligente kind die zo worstelt met haar leven.
Gelukkig is het gezin Williams heel hecht en houden ze elkaar goed in de gaten en helpen elkaar overal maar het moederhart van Mevrouw Williams worstelt al dagen met de vraag waarom dit haar kind heeft getroffen.
En verlangt ze ineens terug naar dit moment toen de oudste jongedame Williams nog in bad zat met een tandenborstel en moord en brand schreeuwde als ze uit bad moest 😉
Advertenties

9 thoughts on “100% verdriet

 1. Ai, dat is inderdaad niet fijn, en dat is een understatement. Ik voel me ook direct weer schuldig dat ik dan blog over klein kinderleed zoals dat badje niet uit willen… Hoop dat het snel goed komt met haar.

  Like

 2. Ach lieve mevrouw Williams en de rest van jullie gezin. Wat erg is dit. Ik weet de juiste woorden gewoon niet, maar wil jullie heel veel sterkte toewensen. Ik hoop dat de jongedame Williams weer blij wordt.

  Like

 3. Ik zag uw stukje tekst staan op een andere blog en kwam zodoende hier terecht.
  Heel, heel erg allemaal, een psychose is iets afschuwelijks en voor de omgeving een klap in het gezicht.
  Houdt moed, het gaat heel vaak weer over!!!!
  Veel liefs van een onbekende,
  Tineke

  Like

 4. Lieve allemaal, heel hartverwarmend om de reacties te lezen, het gaat momenteel een stukje beter vanmorgen heeft ze haar intake/eerste gesprek gehad en daarna zijn we samen wezen lunchen, ze leek weer wat vrolijker! Maar we gaan er met z'n allen helemaal voor!!!

  Like

 5. Oh ik voel met je mee! Als ze zo klein zijn heb je nog het idee dat als je ze oppakt en knuffelt alles weer goed is, maar als ze ouder worden is het niet meer zo simpel. Maar heerlijk dat ze jullie heeft als steun!

  Like

 6. Poeh, dat is inderdaad heel zwaar.
  Hopelijk komt ze er goed uit en gaat niet (veel) vaker gebeuren. Goede medicatie krijgt en alles onder controle blijft… Heel veel sterkte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s