the day after

Het etentje was top en Mevrouw Williams liet zich verleiden door een glas ijskoude rosé bij het eten, en nog eentje. Maar Mevrouw Williams en rosé…tja ze liggen elkaar niet zo goed. Na het tweede roséetje was Mevrouw Williams erg rozig en nam de uitnodiging aan nog een roséetje te drinken en dronk er nog eentje en toen wilde ze eigenlijk wel de stad in maar Meneer Williams dirigeerde Mevrouw Williams naar huis want die had al lang door dat de emoties van de laatste dagen in combinatie met de rosé niet de beste combinatie was.

Vanmorgen wist Mevrouw Williams ook weer waarom rosé en zij geen vriendjes zijn, de enorme hoofdpijn die haar hoofd teisterde. Mevrouw Williams kan beter iets sterkers drinken dan wijn of rosé. Eigenlijk kan Mevrouw Williams beter helemaal niet drinken maar dat is weer een ander verhaal 😉

Advertenties

4 thoughts on “the day after

 1. Tip (ooit van een verslavingsarts gekregen ;)): neem als je teveel gedronken hebt VOOR je gaat slapen een NSAID (Ibuprofen of Naproxen) en je hebt de the day after geen centje pijn.

  Af en toe lekker doorzakken is namelijk soms gewoon even nodig. Zeker na een week als de jouwe.

  Cheers!

  Like

 2. Ik wilde zeggen wat zuster Klivia al heeft getypt. Het helpt écht.

  Of 's ochtends als je dan toch een enorme kater hebt héél veel melk drinken, Advil en Ibu erbij en met een half uurtje is het dan weg. Tenminste; bij mij.

  Of je het wil uitproberen is weer een ander verhaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s