de reis

Volgende week reist Mevrouw Williams af naar Oostenrijk, met de auto. Eigenlijk ziet Mevrouw Williams als een berg op tegen de vakantie , niet zo zeer de vakantie an sich maar meer de reis. Acht uur lang in de auto…Vandaag belde Mevrouw Williams een vriendin en kreeg de man van de vriendin aan de lijn. De man vertelde dat hij er zo tegen op zag om naar Italie te rijden. Italie nog verder rijden bedachten de man en Mevrouw Williams. Volgend jaar zei de man en Mevrouw Williams vulde in gaan we naar Zeeland 😉 De man lachte hartelijk en zei en ik heb al gezegd Duitsland. Of vliegen besloten de man en Mevrouw Williams. De man heeft ADHD en Mevrouw Williams is gewoon ongedurig ;-). Beide besloten volgend jaar het toch anders te doen.

Eigenlijk speelt er bij Mevrouw Williams nog iets mee, ze wil zo graag beginnen in haar nieuwe baan, niets vakantie. Maar ja…ze zal nog even moeten doorbijten 😉

Advertenties

6 thoughts on “de reis

 1. Ooit hebben ze me verteld dat je vakantie begint op het moment dat je je voet buiten de deur zet (dus ook die anderhalve dag in de bus op weg naar Spanje hoort erbij)….

  Trouwens, is vliegen echt wel sneller dan met de auto? Dat gedoe met vertragingen waar je niets aan kunt doen, een uren op de luchthaven wachten… brrrr.

  En ach, even doorbijten op vakantie en dan is het zo weer tijd om te werken (-;

  Like

 2. Je zult zien dat het reuze meevalt.
  En ik weet zeker dat je een leuke vakantie zult hebben.
  Misschien kun je achterin de auto gaan zitten en spelletjes doen met jongeheer Williams.
  Ik wens je heel veel plezier.

  Like

 3. die 8 uur zijn vast zo voorbij, tis net een werkdag moet je maar denken, alleen dan eentje waarbij je alleen een beetje kaart hoeft te lezen en suffig naar buiten staren.
  Ik wens je toch een heel fijne vakantie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s