Goed, beter, beste vakantie

De Williamsen hebben een supervakantie gehad, zoveel lol, zoveel gedaan, zo lekker gegeten, zo ontzettend verdwaald in Salzburg in de regen. Een stad die volgens Meneer Williams 10 keer erger is als Amsterdam en als bijrijdster kan Mevrouw Williams dat alleen maar beamen.
De Williamsen hebben genoten van de kraakbedden in erg gemutliche stijl, van de ouderwetse hoffelijkheid van de mensen, van de gastvrijheid van de Oostenrijkers.
Genoten van het feit dat de kinderen op 1 ruzie na alleen maar lol hebben gehad,dus voor alle mensen met kleine kinderen er is HOOP!!! Uiteraard hadden beide gelijk een vriendje cq vriendinnetje en werden de Williamsen aan de ouders gekoppeld ;-). Die bleken beide vakbroeder en vakzuster te zijn van Mevrouw Williams wat uiteraard veel gespreksstof gaf.
Mevrouw Williams heeft heel wat angsten overwonnen..zo is zij met een soort trein en twee glijbanen ruim 200 meter onder de grond gegaan in een zoutmijn. Het was fascinerend en de boottocht onder de grond maakte de angst ruimschoots goed maar toen zij na het bezoek zo ongeveer de berg op huppelde naar het hoger gelegen keltendorp..was Mevrouw Williams erg blij weer in het daglicht te lopen 😉
In een gondel de berg op…maar met haar rug naar het dal want wat was het hoog..! Goud gezocht met de kinderen wat je achteraf gewoon aan de bar kon kopen ;-))))
Apfelstrudel gegeten ;-), gezwommen midden op een See zo uit een bootje gestapt omdat het midden op de See maar 50 cm diep was. Bergen beklommen, een echte wezel gezien (wat ze eerst voor een eekhoorn aanzag ;-). In de Kaiservilla rondgelopen, gehoord dat Sissi eigenlijk een soort Lady Di was.
Tot diep in de avond op een krakkemikkig stoeltje gezeten en kaartspelletjes gespeeld en gehaakt en gepraat in de totale stilte van een bergdorp.
Witte wijn  gedronken bij Oostenrijks eten.
Ruim 12 uur heen en terug in de auto gezeten en vreselijk hard gezongen te hebben met de kinderen en Meneer Williams. Flauw van het lachen liggen met de middelste jongedame Williams om wat ze verkopen op de wc’s aan de snelwegen (geen gein hoor…glibberpenissen..)Meneer Williams vertelde op de herentoiletten verkochten ze kunstvagina’s…
Over heel veel gepraat met elkaar en met z’n vieren, en het besluit genomen volgend jaar gaan we weer!
voeten op Oostenrijkse grond

5 thoughts on “Goed, beter, beste vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s