Tranen

Mevrouw Williams heeft vandaag heel wat tranen gelaten. Vandaag had ze haar eerste officiële vergadering en daarna volgde er een bijna lange werkdag. Ineens realiseerde Mevrouw Williams dat ze echt een andere baan had (Mevrouw Williams stort zich heel enthousiast in dingen om zich na een paar weken te realiseren …was dit nu wel de bedoeling..dan volgt er een periode van tranen en dan komt het bijna altijd weer goed). Andere kinderen, andere collega’s en toen kreeg Mevrouw Williams hoofdpijn en ging tobben of dit wel een goede keuze was. Haar duopartner die zo vreselijk lief en aardig is dat Mevrouw Williams al bijna in huilen uitbarstte gaf aan graag met haar samen te willen werken en er altijd voor haar te zijn (tranen..). Is volledig werken wel iets voor Mevrouw Williams (tranen)? Zou ze haar kinderen niet te veel missen (tranen). Nu kon ze de jongste niet meer zo veel naar school brengen (tranen).
Toen Mevrouw Williams vanmiddag thuis kwam brulde ze het uit en vertelde Meneer Williams dat ze een verkeerde keuze had gemaakt en het echt allemaal niet kon. Deze liet haar lekker brullen en na een paar koude glazen  water en een lekker plakje cake kalmeerde Mevrouw Williams.
Het komt wel goed (na zoveel tranen ) 😉

7 thoughts on “Tranen

  1. Nu valt een eerste werkdag nooit mee. Maar ik me die twijfels wel voorstellen, ook al was het een zeer weloverwogen keuze, als het eenmaal zo ver is dan is het toch weer anders.
    Ik denk dat kindertjes heel gelukkig worden met jou voor de klas.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s