De verbouwing

Vanmorgen toen Mevrouw Williams als een dweil (ten gevolge van een voorhoofd en bijholteontsteking) op de bank lag en Meneer Williams koffie dronken kwam de badkamer te sprake. De vorige eigenaar had de badkamer erg mooi opgepimpt maar blijkbaar vergeten te bedenken dat bepaalde houtsoorten niet matchen met water. De tegels vielen eraf en er ontstonden interessante culturen voor de bioloog maar niet zo fris in de badkamer.Meneer Williams twijfelde wat hij nu zou doen en wat de oplossing hiervoor zou kunnen zijn. Mevrouw Williams kan (ondanks ziek zijn) erg voortvarend zijn en spoorde Meneer Williams aan om een begin te maken. Dat was vanmorgen 10 uur. Op dit moment staat het oude bad in de tuin en wacht er bovenop de trampoline een prachtig nieuw bad. Al het hout (met cultuur ) is verwijderd en werken de schoonzoon en Meneer Williams aan de badkamer.
Verbouwen is niet de sterkste kant van Mevrouw Williams, ze wordt er een beetje (heel erg) onrustig van. Het resultaat is vaak prachtig maar de weg er naar toe 😉
De schoonzoon heeft nu de badkamer deur vergrendelt en voor Mevrouw Williams verboden gebied verklaard tot het klaar is!
rommel… waar???

Straks gaat Mevrouw Williams lekker badderen en denkt ze morgen maar eens schilderen 😉

4 thoughts on “De verbouwing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s