Help mijn man is een klusser

Afgelopen woensdag blogde Mevrouw Williams over de badkamerrenovatie..die loopt nog steeds want de leidingen bleven lekken. Wanhopig werd Meneer Williams ervan en wilde al een loodgieter laten komen.
Meneer Williams is handig maar nog handiger is hij is contacten leggen. Laat hem de kinderen wegbrengen en de Williamsen zijn gelijk een stel kennissen rijker ;-). Sinds kort heeft de jongeheer Williams een nieuwe vriend met een hele handige vader die bij een installatiebedrijf werkt. Gisteravond stelde Mevrouw Williams na de woede-uitbarsting over de kranen en de loodgieter maar eens voor deze vader te bellen. Die er ook gelijk aan kwam en de Williamsen uit de brand (in dit geval water) hielp.
Toch is de badkamer verre van af en vanmorgen vroeg de jongedame wanneer we weer kunnen douchen want op dit moment hebben de Williamsen alleen koud water.

Mevrouw Williams sprak haar hoop uit voor het weekend en de jongedame keek rond , goh het lijkt hier wel zo’n badkamer als in help mijn man is een klusser 😉

Advertenties

6 thoughts on “Help mijn man is een klusser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s