Koolhydraten

Nu Mevrouw Williams zo stoer was afgekickt van haar pepsi verslaving leek het haar een goed iets om wat kilo’s te verliezen, gewoon iets minder om het lijf zeg maar ;-). De huisarts had al tijden gezegd dat ze het eens moest proberen met een koolhydraat arm dieet, maar Mevrouw Williams twijfelde. Het dr Frank dieet is iedere keer een onderwerp van gesprek bij de huisarts dus Mevrouw Williams was begonnen.
Mevrouw Williams werd erg ziek , erg moe en heeeel veel hoofdpijn en Meneer Williams die het een paar dagen aan had gezien hakte de knoop door en gaf Mevrouw Williams een reep chocolade met nootjes. Waarna Mevrouw Williams zienderogen opknapte, een broodje erbij en Mevrouw Williams floot vanmorgen weer toen ze opstond. Een heerlijk bak havermout en tussen de middag lekker een krentenbol. Mevrouw Willams fluit nog steeds en heeft zin in de fitness straks.

Geen koolhydraatarm gebeuren meer voor Mevrouw Williams . Het kan erg modern zijn maar Mevrouw Williams heeft een vriend en die is bijna 30 kilo afgevallen door middel van calorieen tellen en hij eet alles, zelfs zijn geliefde patat. Dus Mevrouw Williams gaat opletten en af en toe lekker een chocoladereep met nootjes boordevol koolhydraten;-)eten.

7 thoughts on “Koolhydraten

  1. Voor mij werkt de methode gelukkig wel, ik moest eerst ook 1,5 week van hoofdpijn en vermoeidheid door maar daarna voelde ik me prima. Eigenlijk maakt het niet uit hoe je het doet als het maar bij je past toch? En hij wordt af en toe ook nog wel chocolade gegeten hoor. Trouwens vandaag voor het eerst koolhydraatarm brood op en dat was eigenlijk nog best lekker. Ik was voorheen namelijk een echte broodprinses. Succes met calorien tellen!
    Groetjes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s