Verwende prinses

Mevrouw Williams is een verwende prinses. Ze wil namelijk in deeltijd werken, en wil ook dat haar werk leuk is en een uitdaging. Kul zei de zure mevrouw gisteren bij Pauw en Witteman , Mevrouw Williams had een morele plicht naar de maatschappij om volledig te gaan werken. Hup Mevrouw Williams 40 uur aan de bak en het huishouden en de kinderen uitbesteden.

Want zo redeneerde de zure mevrouw, als Meneer Williams weggaat, of een ongeluk krijgt of nog erger dood gaat dan was Mevrouw Williams niet economisch zelfstandig en moest ze een beroep doen op de maatschappij. En de cirkel was rond, een profiteur is die Mevrouw Williams maar, dure opleiding gehad (zelfs 2) en dan nog niet volledig werken.
Foei Mevrouw Williams (en nog 3 miljoen andere vrouwen).
En toen kwam weer die organisatie naar boven ; DE MOEDERMAFFIA…er werd nog gevraagd aan de zure mevrouw wie de MOEDERMAFFIA zijn en volgens de zure mevrouw waren dat de vrouwen die het niet met haar eens waren en op haar columns reageerde.
Vanmiddag gaat Mevrouw Williams naar de stad met haar dochter en nu het duidelijk is dat ze lid is van de MOEDERMAFFIA gaat ze laarzen stelen, want dat kan als gevreesd maffia lid.
Dus binnenstad kijk uit vanmiddag komt een geducht maffialid de stad bezoeken, winkeliers houd je geld maar klaar, ze komt eraan Mevrouw Williams alias stealing mama 😉
Advertenties

13 thoughts on “Verwende prinses

 1. oh oh daar komen de dames!! Je wordt er momenteel mee doodgegooid met de moedermaffia, borstvoedingsmaffia.. Stel je voor dat je langer dan een half jaar borstvoeding wil geven. Dan ben je gelijk er bij.. Of stel je voor dat je zelf voor je kinderen wil zorgen en niet wil werken, zodat je iemand anders betaald. Die het werk voor je doet. Namelijk voor jouw kinderen zorgen. Wie is er nou krom aan het redeneren….

  Ik vind dat iedereen het voor zichzelf moet weten..

  Maken jullie vanmiddag maar flink de stad onveilig 😉

  Like

 2. Ik heb de aflevering ook gezien.
  Het valt me op dat vrouwen elkaar aanvallen als het om dit soort dingen gaat.
  Gelukkig zat Stellinga ook aan tafel.
  De schrijfster van het boek heeft kinderen, maar het moederschap vond ze maar een makkie.
  Toch grijpt het me toch wel aan dit soort discussies, ik maak me stilletjes wat zorgen ( hoe gaat mijn dochter het later allemaal doen, wat mág ze nog doen en wat mág ze nog laten ).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s