Theater van de lach

Vroeger in haar jonge jaren keek ze vaak met haar toneelminnende moeder naar het Theater van de Lach met John Lanting.
Mevrouw Williams begreep er niet zoveel van en noemde het deur dicht -deur open toneel. Iedere keer ontstonden er “hilarische “momenten als er weer iemand binnen kwam die niet gewenst was op dat moment en dan vloog iemand anders door een andere deur naar een andere ruimte. En daar werd in de beleving van Mevrouw Williams het toneelstuk mee gevuld.
De ex schoonfamilie van Mevrouw Williams kan zo het Theater van de Lach bemannen.
Gisteren en vandaag wordt de verjaardag gevierd van het nichtje, de dochter van de zus van de ex (volgt u hem nog ;-). Aangezien de beide dames Williams geen contact hebben met hun vader en zijn ouders, maar wel weer met de opa en oma van de ex-zwager werd er besloten om gisteravond samen uit eten te gaan .
De middelste jongedame bleef slapen en de oudste jongedame zou vanmiddag even gaan met haar vriend(die ook doodgezwegen wordt in de familie van de ex). John Lanting had het niet beter kunnen bedenken dan de familie van de ex van Mevrouw Williams.
Ineens ontstond er een “hilarisch”moment, opa en oma kwamen toch vanmiddag en een paar uur later later kwam de ex ook. Lichte paniek, deuren open en dicht , maar vanmiddag blijven de dames wel tot de opa en en oma er zijn , en zodra de ex ten tonele komt gaan de dames via de achterdeur van het toneel af.
Doek dicht, drama compleet, uiteraard in vele bedrijven.

En zolang Mevrouw Williams het zo relativeert kan ze haar verdriet om al dit zo makkelijk te voorkomen leed ventileren. Want als je er toch nuchter naar kijkt, waar hebben we het dan over!

Advertenties

3 thoughts on “Theater van de lach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s