dag sinterklaasje, daaag zwarte piet

 </DIV

Het was weer een waar feest, sinterklaas in huize Williams. Nerveuze kinderen van klein tot groot en ineens de bel. Voor de deur een grote zak. Toch nog weer even de straat nagespeurd waar zwarte piet was gebleven maar niet te vinden.

Die zwarte pieten zijn toch zo snel als de wind 😉 en dat in die spiegelgladde straat.

Blij werden alle cadeautjes uitgepakt en de jongeheer Williams was helemaal blij met een doos van Bagukan (wat is dat toch vroeg oma steeds ;-).

Toch was Mevrouw Williams wat verdrietig want nog steeds is de ruzie met de schoonouders niet opgelost en was dit het eerste sinterklaas feest zonder de schoonouders. De Williamsen vonden het in het begin even moeilijk maar gelukkig liep het feest al snel.

En nog iets …dit was toch echt het laatste jaar van de gelovige kinderen. Negentien jaar feest gevierd met gelovige kleine kinderen, met zakken voor de deur. Buurmannen die pepernoten naar binnen gooiden, vader die snel omliep en het net weer had gemist.

Ach elk nadeel hep zijn voordeel heeft Mevrouw Williams wel eens gehoord en nu kan er een ander feest in de belangstelling komen te staan.

Het feest van morgen 😉

Posted by Picasa
Advertenties

4 thoughts on “dag sinterklaasje, daaag zwarte piet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s