De autistische monteur

De ketel is weer deels gemaakt door een zeer bijzondere autistische monteur (Mevrouw Williams weet ze nooit zomaar een diagnose mag stellen na 1 blik en een gesprek op iemand maar dit was wel zo overduidelijk).

De man belde aan en Mevrouw Williams verwelkomde hem uiteraard met open armen, zij was diegene die de hele dag al aan de gaskachel in de kamer zat gekluisterd terwijl Meneer Williams werkte en de kinders zich heerlijk bij oma lieten verwennen.

De man stormde binnen, ketel achter? gromde de man ehhh nou zei Mevrouw Williams die geen doorsnee huis heeft , hij hangt in de bijkeuken.
De man stormde er naar toe en Mevrouw Williams doet netjes haar verhaal maar de man rukte gelijk de kap eraf…………er plensde een enorme plas water over de man heen en Mevrouw Williams kon het niet laten:” en toen merkte ik dat de ketel lekte en heb er een bakje onder gezet”.
De man keek niet op of om en Mevrouw Williams vond dat, dat het tijdstip was om weer voor de kachel te gaan zitten met haar kopje thee.

De man liet uiteraard Mevrouw Williams niet met rust en vroeg om een fohn, want het elektrisch was nat geworden en hij wilde het droog fohnen… Toen een verlengsnoer, en hij liet Mevrouw Williams al de hele tijd de aardlekschakelaar weer omzetten want die klapte er steeds achter weg. Water en elektrisch..Mevrouw Williams weet er niet veel van maar dat weet ze wel, dat is niet de beste combinatie 😉

En toen kwam de echte redder in nood, Meneer Williams die altijd goed met dit soort mensen om kan gaan. Die zet dan een soort echte mannenstem op en dat helpt in 9 van de 10 gevallen altijd. En zo ook in dit geval.

De man mompelde vanachter een beeldschermpje dat er iets kapot was in de ketel en dat dat besteld moest worden, de schrik sloeg Mevrouw Williams om het hart zaten ze nu heel lang in de kou, maar nee, de man had een soort noodoplossing gemaakt.

Wat een rare kerel zei Meneer Williams toen hij de man had uitgelaten en Mevrouw Williams viel hem uitgelaten om de hals..het is weer warm en je hebt mij gered van deze monteur 😉

De Williamsen zitten er weer warmpjes bij 😉

Advertenties

7 thoughts on “De autistische monteur

  1. Knap van je man, bij ons thuis is de verdeling ook zo. Ik houd me verre van dat soort types, en man krijgt er alles van gedaan (en bezorgt de autisten zelf ook weer een fijn gevoel..)

    Warme dagen toegewenst!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s