Middelste

Je zal maar de middelste in een gezin zijn, en je heel vaak een buitenbeentje voelen in een gezin omdat je volgens je zelf zo anders bent.
Je hebt geen krullen, je hebt geen buitensporig hoog IQ en dyslexie zoals je zus en broertje en je vindt het gewoonweg nog heerlijk bij je vader en moeder thuis.
Je hoeft niet zo nodig uren weg met vrienden en vriendinnen en je radar staat eigenlijk naar binnen opgesteld.

Soms raak je dan in gedrang, onbedoeld,ongewild. En de laatste drie dagen was je even enig kind. Je hebt vreselijk genoten van alle exclusieve aandacht.
Een etentje, een film samen met je ouders. Een hele ochtend thee drinken met je moeder in de stad. De middag samen met haar doorbrengen op de bank jullie favoriete serie kijken.Je genoot zichtbaar van de rust en we vonden het heel gezellig en fijn om je deze exclusieve aandacht te geven.

Lieve , grote , leuke middelste, ieder kind is uniek en we hebben geen voorkeur voor een van jullie. De een is de oudste en heeft haar kwaliteiten, de ander is de jongste en is op dit moment druk en vraag veel aandacht. We zijn ons hier heel erg van bewust , vandaar dat we het ook zo leuk vonden om even met jou alleen te zijn!

Advertenties

12 thoughts on “Middelste

  1. Wat een liefdevol logje…. Wat zal ze genoten hebben. Even onverdeelde aandacht, heerlijk! En wat goed dat jullie daar aan denken.

    Volgens mij waren het heerlijke, onvergetelijke dagen.

    Liefs Frederique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s