Kaarsje branden

Een kaarsje branden voor de vriendin die gisteren haar moeder verloor. Mijn gedachten zijn bij haar en het doet mij over heel veel dingen nadenken.

Een kaarsje branden voor mijn nicht, bij wie een knobbel in de borst is ontdekt en die vandaag voor allerlei onderzoeken in het ziekenhuis is. Mijn stoere nicht die al zoveel heeft doorstaan met haar dochter en kleindochter, ook zijn mijn gedachten bij haar en haar geliefden.

Advertenties

11 thoughts on “Kaarsje branden

  1. Lieve schat ik lees je blog altijd maar door de omstandigheden kwam ik er een tijd niet aan toe. En nu op deze pinksterdag lees ik dit berichtje en moet ik huilen. Wat lief dat je dit plaatje mede voor mijn lieve moeder hebt gedeeld.
    Je bent een grote steun voor me en vind het ontzettend jammer dat we zo ver uit elkaar wonen. Maar wat we delen aan creativiteit en witchcraft overleefd ook de afstand. Dank je lieverd dat je er bent.

    Daan

    Like

  2. jou vergeten zullen we nooit hoop juist dat je gelukkig mag zijn nawat je allemaal had moeten doorstaan dat betrefte jou toch heel veel pijn en verdriet

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s