Denemarken

Na een heerlijke week Denemarken zijn wij weer thuis. Uitgerust, met heel veel energie van het vele lachen, met veel nieuwe inzichten in een andere cultuur en gebruiken.
Het was een ontzettende heerlijke vakantie, zo”n vakantie dat als je thuis komt en de eerste dingen weer op je pad komen dat je gelijk rechtsom keer wil maken.
Om lekker daar te genieten van ons mega rustige huisje, zonder buren, ergens op een grote heuvel met uitzicht op een prachtige baai.
De houtkachel die elke middag door de mannen werd opgestookt en dan heerlijk opgekruld op de grote bank te gaan liggen en genieten van de ondergaande zon.

Genoten van een prachtige bruisende stad, met zoveel bezienswaardigheden dat we onze ogen de hele dag uitkijken. Kopenhagen is echt een prachtige stad, ook een enorm vriendelijke stad. Nu vind ik de Denen in het algemeen hele aardige behulpzame mensen. En zo vriendelijk, zoveel vriendelijkheid heb ik in geen jaren meer mee gemaakt van mensen. Maar Kopenhagen bruist echt, van levendigheid en bezienswaardigheid.

En deze twee mannen waren mijn ultieme reisgezelschap. De jongste vond alles prachtig, was zo onder de indruk van het land, sprak binnen een paar dagen redelijk engels, wist hoe het deense geld omgerekend moest worden en genoot van de vele bezienswaardigheden.
Zijn enorme gevoel voor humor die naadloos aansluit bij de onze maakte dat ik maar 1 ding kan zeggen :topvakantie!!

Advertenties

16 thoughts on “Denemarken

  1. Nou dat klinkt helemaal super!! Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. Wij waren vorig jaar zomer met de camper in Denemarken, was fantastisch, we gaan er zeker nog eens naar toe.

    Like

  2. Wij hebben de stap wel gezet in 2008! Geen moment spijt van. We wonen vlak bij Göteborg, op een eiland, hebben een eigen adviesburo en hebben de roze bril NIET opgehad. Ook hier dingen waar we niet echt blij van worden maar over het algemeen voelen we ons hier veel fijner danin Nederland. Hier is thuis, daar is vakantie. Groetjes, Ingrid. Oja mevrouw Williams,waarom zou je nu niet alsnog gaan emigreren? Wij waren (ook) al wat ouder, 47/48 jr en zoonlief was bijna 18, had frisse tegenzin….gaat over een paar weken zelfs naar London verhuizen! De wereld is zo groot! Ingrid (SE)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s