Feest

Beste korfbalvereniging,

Wat een feest he, gisteravond! Het dak ging eraf! De dj had er enorm zin in, en deed ook zijn uiterste best. Wel tot 1 uur s”nachts!
En dat was nog niet alles, toen stopte de hardcore muziek, die daarvoor een uur lang had gedraaid, en waren de feestgangers onder invloed van de muziek en drank helemaal door het dolle heen. Ze gingen gewoon zelf door, ze schreeuwden, ze sloegen op de tafels, en ze renden buiten rond als een kip zonder kop.
Alleen maakt een kip dan geen geluid meer maar hier werd geluid geproduceerd voor..ik weet niet hoeveel.

En toen, spelbrekers, werden de omwonenden geirriteerd, ze wilden eigenlijk eerst zelf er naar toe maar bedachten zich dat dat geen goed idee was. Ze belden de politie, die eerst ging staan luisteren voor het huis van die vervelende klagers om toen als een speer naar de hoek te racen om het feest te beeindigen.
Gelukkig begon toen het feest pas echt goed, want de feestgangers moesten naar huis, via lantaarnpalen, met fietsen tegen van alles en nog wat aan, gingen ze naar huis.
Hoezo dat anderen mensen slapen, en eigenlijk het goed zat waren dat geschreeuw en gebral…we hebben maar 1 keer per jaar feest en dat zullen jullie ook weten hoor!

Schreewend en gillend trokken ze door de straten, en toen tegen 4 uur ,werd het stil. Kunnen de bewoners weer voor een jaar bijkomen van dit feest. Want dat er meerdere feesten en feestjes worden gegeven, daar staat men niet bij stil.
Maar korfbalvereninging..jullie hebben lol gehad! En daar gaat het om!

Vriendelijke groet van jullie stilte minnende buren.

Advertenties

13 thoughts on “Feest

  1. Vreselijk dit soort ''feesten'' Hier hebben we op korte afstand allerlei sportverenigingen en een evenementenveld waar heel erg veel feest gevierd word .zelfs van de binnenstad en pleinen om ons heen kan de muziek urenlang dreunen en ja tot 12 in de nacht of langer is heel gewoon .Ik begrijp het niet dat dit gewoon maar kan en mag .Dus ik begrijp jullie boosheid volkomen ! Wij zijn verhuisd naar een Senioren woning heel veel jaren geleden en dachten Rust te vinden ,nou mooi niet dus en zeker niet in de Zomer !! We begrijpen best wel dat een feestje moet kunnen en gunnen dat anderen echt wel ,maar mag het ook iets minder herrie geven ! Sterkte ermee
    Gr Elisabeth

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s