Online daten

Veilig-online-daten Ik zag u al kijken..wat is er gebeurd in huize Williams, die voet heeft vast meer schade aangericht. Welnee, de voet is gekneusd, en mag nu met mate belast worden. Dank u wel voor alle lieve berichten en tips.

Maar terug naar het online daten, regelmatig date ik ook online..maar adem uit. Ik spreek regelmatig af met dames die ik ontmoet via het bloggen of in het creatieve circuit. Nu denkt u , dat is toch heel onschuldig en daar kan weinig aan mis gaan maar ik heb door de jaren heen gemerkt dat daar ook heel wat mis kan gaan.

Zo ontmoette ik vorig jaar tijdens een haak-lunch een hele aardige mevrouw, althans ik vond haar heel aardig. Toen ze mij zag riep ze , eindelijk ontmoet ik je in het echt wat ben ik daar blij om. Ik voelde mij een beetje verlegen eronder worden want alle dames keken naar ons. Uitgebreid ging ze met mij zitten kletsen en liet mij bijna niet meer los om met de andere dames te praten. Toen ik thuis kwam vertelde ik uitgebreid over deze bijzondere ontmoeting.

We hielden online contact, en toen ik moest afzeggen voor een haak high tea was ineens de liefde van haar kant over. En er kwamen heel veel mensen op die haak high tea, het was niet eens een 1 op 1 ontmoeting. Inmiddels heb ik het zo afgedaan dat ik overal ben geband en geblokt door deze mevrouw en ik heb echt geen flauw benul wat ik gedaan heb of niet gedaan (kan uiteraard ook ;-).

Eergisteren kwam er een workshop te sprake en die is in een dorp bij mij in de buurt. Maar zo”n dorp wat je moeilijk kan bereiken met het openbaar vervoer. Ik had al wel uitgesproken dat het mij een ontzettende leuke workshop leek en in de buurt. Gisteren kreeg ik een berichtje van een mevrouw , of ik ook ging want zij ging ook en het leek haar zo leuk om mij te ontmoeten. Even twijfelde ik, het volgende berichtje was echt heel lief, ik kom je ophalen met de auto en breng je ook weer thuis.  Goed dacht ik, er zijn niet alleen maar vreemde dames op deze wereld, dus ik waag het erop!

Toch blijft het spannend hoor, want je kent elkaar totaal niet en dan ga je zo met elkaar op stap, maar daar heb ik wel weer een hele leuke ervaring mee. Toen ik naar de haaklunch ging was er ook een mevrouw die mij aanbood mee te rijden. Ik heb nog steeds contact met haar en haar moeder. Regelmatig appen we over onze schildklier want we hebben er dezelfde problemen mee en over haar schattige kinderen die nog heel klein zijn. Inmiddels kent ze de middelste ook al die haar haakliefde voor dieren haken weer deelt. Dus het kan uiteraard ook gewoon goed gaan !

Maar ik heb nog meer dates in het verschiet, aankomende zomervakantie ga ik zelfs een paar dagen logeren bij mijn “zus’. Deze mevrouw en ik lijken heel veel op elkaar dat we elkaar voor de grap zus noemen. Ik heb haar al een paar keer ontmoet en ik ga deze creatieve dame helpen een prachtige zomerjurk voor zichzelf te maken. En aankomende zaterdag krijg ik hoog bezoek uit het westen!

Ook deze date is weer veilig, want ik ken de betreffende persoon al van een paar keer ontmoeten. Meneer Williams gaat de lunch maken want die is helemaal gespecialiseerd in haar dieet wensen. En de ricotta taart…gemaakt van echte ricotta van de buffel.  Dat online daten is zo gek nog niet 😉

Advertenties

14 thoughts on “Online daten

 1. Weer heel herkenbaar. Ik heb ook veel contacten gelegd via de sociale media en meer dan de helft overleeft real-life ontmoetingen niet (lang) en maar een klein aantal bloeit op tot iets moois.
  Je komt soms hele …..aparte…..mensen tegen inderdaad. Maar dat vind ik ook het ‘moeilijke’ aan contacten op de sociale media; mensen kunnen zo anders over komen dan ze eigenlijk zijn. En dat kan twee kanten op gaan in real-life. Altijd spannend!

  Like

 2. Zoals je bij mij hebt kunnen lezen begin ik er niet meer aan ,nou ja behalve mijn email adres geven dan Ik ben er zelfs letterlijk ziek van geweest destijds ,dus mijn man de belofte gedaan geen persoonlijke ontmoetingen meer .Maar ik lees zoveel leuke ervaringen en vriendschappen en zelfs relaties die er gekomen zijn ,dus het kan idd wel gezellig zijn .Je hebt het al ervaren dat het goed kan zijn dus je volgende ontmoeting zal vast ook heel leuk worden
  Lieve groet Elisabeth

  Like

 3. Ja leuk heb. Vrijdag komt er iemand hier voor een bbq. Ik ken haar inmiddels al een aantal jaren via het www en we zagen elkaar al tig keer. Haar oudste dochter komt ook mee en de jongste vindt dat geweldig. Ze blijven ook logeren. Heerlijk zulke ontmoetingen.

  Like

 4. Geen ervaring mee. Wel vroeger met blind dates toen ik nog single was en dat was ook wel apart… Ook wel weer leuk. Het vormt je. Maar je moet wel uitkijken.
  Veel plezier met de bbq. Ik hoop voor je dat het weer wat opknapt!
  Conny
  papillon60.blogspot.nl

  Like

 5. Haha: hoog bezoek uit het Westen (-:
  Ik heb tot nu toe vier mensen ontmoet waar ik mee blog en ik vind ze allemaal even aardig. Een keertje bood een blogger aan om bij me op visite te komen maar die heb ik afgewimpeld. Niet erg netjes natuurlijk maar ik had er geen goed gevoel bij.
  Fijn dat je voet “alleen maar” gekneusd is.
  Succes voor morgen!

  Like

 6. Ik heb nu al een aantal jaren zo’n leuk contact opgebouwd met sommige van de online dating meiden dat ik met recht durf te zeggen dat het gewoon vriendinnen van me zijn geworden! Op de enkele keer dat ik mijn neus een keer gestoten heb is dit toch een prima media om lieve, leuke en hartelijke vriendinnetjes te leren kennen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s