Zomerstop

889b0-img_1654

Eigenlijk had ik m al genomen , de zomerstop, maar nog niet netjes,u een fijne zomer gewenst met heel veel plezier en leuke dagen, eindeloze vakanties en nog veel meer van dat leuks.

Hier gaan we de zomer in met een puber die naar de derde over is, en dat is ook zijn examenjaar. Het wordt volgend jaar echt enorm spannend voor hem en hij is al druk aan het nadenken welke mbo opleiding hij gaat kiezen. Hij wil nog steeds naar de veva en het leger in maar eerst wil hij toch dit traject afmaken. Wij zijn heel blij want we hebben hem liever wat ouder het leger in dan al zo jong.

Ook is hij intern verhuisd naar de zolder. Die hebben we helemaal opnieuw geschilderd en ingericht en hij is er superblij mee. De middelste woont al geruime tijd in haar appartement achter wat ontzettend goed bevalt van beide kanten.

We hebben het mediation gesprek gehad, ooit zal ik daar eens over bloggen maar laten we hopen dat de buurman zich aan de gemaakte afspraken houdt (hij heeft 1 klusavond gekregen ;-).

Meneer Williams is helemaal maar dan ook helemaal gestopt met roken. Hij was al jaren geleden gestopt met gewoon roken en rookte nog steeds elektrisch maar ook daar is hij helemaal vanaf! De vlag gaat uit, hij heeft wel heel erge afkickverschijnselen gehad maar is nu helemaal clean ;-).

Min 36 kilo staat er nu op de teller, ik kan het soms niet geloven, ik draag maat 44 en sommige dingen zijn al weer te groot. Ik moet echt gaan kijken bij maat 42. Soms loop ik in de winkel en kijk dan bij de kleinere maten en denk dan wat zullen de verkoopsters wel niet denken, zo”n dikke vrouw die bij maat 42/44 kijkt. Om dan langs een spiegel te lopen en daar in mezelf te zien 😉 Heel bizar is dit toch.

Wens ik u een hele fijne zomer, met al het goeds en leuks wat ik u kan wensen in een zomer. Niet te veel bbqen en geniet van uw geliefden.

11 thoughts on “Zomerstop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s